لیزر موهای زائد بدن

فهرست مطالب

  • لیزر موهای زائد بدن
  • لیزر موهای زائد بدن برای آقایان
  • تعداد و فاصله جلسات لیزر موهای زائد بدن
  • مکانیزم دستگاه لیزر موهای زائد بدن
  • نواحی کاربردی لیزر موهای زائد بدن
  • عوارض جانبی لیزر موهای زائد بدن
  • مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد بدن
  • موارد فاقد صلاحیت در استفاده از لیزر موهای زائد
  • لیزر موهای زائد بدن و ناباروری
  • موارد فاقد صلاحیت استثنا در استفاده از لیزر موهای زائد
  • هزینه لیزر موهای زائد بدن

لیزر موهای زائد بدن

روش‌های بسیار زیاد و در عین حال ناکارآمدی برای حذف موهای زائد بدن وجود دارند؛ روش‌هایی از جمله بند انداختن، استفاده از کرم‌های موبر، استفاده از شیور و ژیلت کشیدن.

در این که استفاده از این روش‌ها مشکلاتی را برای اشخاص به بار می‌آورند شکی نیست. هزینه‌های کوچکی که به صورت مداوم برای آن‌ها صورت می‌گیرد؛ باعث می‌شود تا در نهایت مبالغ بسیار سنگینی برای آن‌ها صرف شود.

لیزر موهای زائد بدن نه تنها عوارض جانبی نزدیک به هیچ‌کدام از این اقدامات را ندارد؛ بلکه نتیجه‌ای بسیار ملموس‌تر و ماندگارتر از کلیه این اقدامات را به همراه دارد.

علاوه بر مزایایی که به آن‌ها اشاره شد، بزرگ‌ترین مزیت استفاده از لیزر موهای زائد بدن؛ برخورداری از پوستی لطیف پس از انجام آن است. میزان لطافتی که لیزر موهای زائد بدن برای پوست شما به ارمغان می‌آورد؛ حتی از روش‌های غیر استانداردی از جمله استفاده از موم و پد و پودر موبر نیز بیشتر است.

لیزر موهای زائد برای آقایان

لیزر موهای زائد بدن برای آقایان، قطعا به اندازه‌ای که برای بانوان موثر است؛ موثر نمی‌باشد. اما کسی نگفته است که لیزر موهای زائد بدن برای آقایان کاربرد ندارد و نمی‌توانند به اندازه بانوان از آن جواب بگیرند.

تنها تفاوتی که در این میان قرار دارد این است که آقایان به چند جلسه استفاده بیشتر از لیزر موهای زائد احتیاج دارند. در صورت استفاده از لیزر موهای زائد در تعداد جلسات مورد نیاز و کافی؛ آقایان نیز می‌توانند نسبت به رفع دائمی موهای زائد بدن خود اطمینان حاصل کنند.

از جمله خدماتی که در لیزر موهای زائد بدن به آقایان تعلق دارد؛ استفاده از خدمات لیزر خط ریش، لیزر خط گردن، لیزر پا، لیزر بالاتنه و لیزر فول بادی می‌باشند.

تعداد و فاصله جلسات لیزر موهای زائد بدن

به طور میانگین هر شخصی در استفاده از خدمات لیزر موهای زائد بدن؛ به شش الی هشت جلسه لیزر با فواصل میانگین 30 الی 40 روز نیاز دارد. دلیل برخورداری از چنین زمان بندی در لیزر موهای زائد بدن؛ طی شدن چرخه رویش مو در بدن است.

از آن‌جایی که بازه زمانی میانگین برای رویش مجدد موهای زائد بدن چیزی بیشتر از 30 الی 40 روز نیست؛ فاصله مورد نیاز بین جلسات همین مقدار در نظر گرفته می‌شود. در نظر داشته باشید که یک روز پیش از رفتن به جلسه لیزر موهای زائد بدن؛ باید نواحی مورد نظر برای لیزر را تیغ بکشید.

مکانیزم دستگاه لیزر موهای زائد بدن

مکانیزم کلی دستگاه لیزر موهای زائد، به این‌صورت عمل می‌کند؛ که طول موجی قابل تنظیم برای از بین بردن موهای زائد بدن را منتقل می‌کند.

تنظیم طول موج که اصطلاحا (Pulse Duration) نامیده می‌شود؛ همان مکانیزمی است که امکان استفاده از دستگاه برای هر نوع و رنگ پوستی را در اختیار تکنسین‌ها می‌گذارد.

دستگاه‌های استاندارد مورد استفاده در این زمینه، که دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا از جمله استانداردترین موارد آن شناخته می‌شود؛ از طول موجی برابر 755 نانومتر و طول دیود 850 نانومتر برخوردارند.

این دستگاه‌ها قابلیت تضعیف و سوزاندن فولیکول‌های مو در زیر پوست را در اختیار تکنسین می‌گذارد؛ بدون این‌که به پوست مشتری صدمه‌ای وارد سازد.

لیزر موهای زائد بدن در چه نواحی از بدن انجام می‌شود؟

از کاربردی‌ترین انواع لیزر موهای زائد بدن؛ می‌توان به لیزر موهای صورت بانوان و لیزر خطر ریش آقایان اشاره داشت. در ادامه لیزر بیکینی بانوان و لیزر پا برای بانوان و آقایان از جمله کاربردی‌ترین موارد ممکن هستند.

لیزر فول بادی نیز فارغ از جنسیت به عنوان یکی از کاربردی‌ترین انواع لیزر موهای زائد بدن محسوب می‌شود.

عوارض جانبی استفاده از لیزر موهای زائد بدن

یکی از چشم‌گیرترین ویژگی‌های استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد بدن؛ عدم برخورداری آن از عوارض جانبی است.

تنها چیزی که در لیزر موهای زائد می‌تواند به عنوان عوارض جانبی در نظر گرفته شود؛ مقداری تورم و حساسیت در پوست ناحیه لیزر شده است.

مواردی از جمله حساسیت‌های طبیعی، تورم و خارش و سرخی خفیف پوست؛ تنها با استفاده از پماد های ضد التهاب، یخ و ماساژ آرام در ناحیه مورد نظر رفع خواهند شد.

مراقبت های پس از لیزر موهای زائد بدن

  • استفاده از کمپرس یخ روی نواحی که حساسیت‌های خفیف پوستی بر اثر استفاده از لیزر موهای زائد بدن رخ داده است
  • تنها استفاده از تیغ ژیلت برای رفع موهای زائد ناحیه لیزر شده
  • پرهیز از آفتاب گرفتن حتی به صورت طبیعی و بدون استفاده از سولاریوم
  • پرهیز از رفتن به سولاریوم و برنزه سازی پوست بدن تحت هر شرایطی؛ به خصوص اگر دوره لیزر موهای زائد به پایان نرسیده باشد
  • استفاده از پمادهای ضد التهاب در صورت متورم و قرمز شدن پوست ناحیه لیزر شده
  • پرهیز استفاده از موم و پد موبر بین جلسات لیزر موهای زائد بدن
  • استفاده از کرم ضد آفتاب برای بیرون رفتن از خانه به منظور پیشگیری از تغییر رنگ پوست

موارد فاقد صلاحیت در استفاده از لیزر موهای زائد بدن

  • مصرف داروهای ضد انعقاد خون و داروهایی که باعث رقیق شدن خون می‌شوند
  • وجود باتری در قلب مشتری
  • وجود آکنه یا کک و مک در ناحیه‌ای که لیزر موهای زائد بدن صورت می‌گیرد
  • وجود خال گوشتی یا خال مودار در ناحیه‌ای که لیزر می‌شود
  • استفاده از سولاریوم و برخورداری از پوست برنزه
  • استفاده از لوسیون خاص پس از استحمام و پیش از ورود به جلسه لیزر
  • استفاده از ضد عرق یا ترکیبات واکنش دهنده با فرایند لیزر روی پوست بدن
  • مبتلا بودن به بیماری پوستی لوپوس
  • ایجاد مستمر تب خال در ناحیه لیزر شده

در صورت برخورداری از مواردی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، ممکن است عوارض جانبی آسیب رسانی برای پوست شما به همراه داشته باشد. در نتیجه موارد فاقد صلاحیت را بسیار جدی بگیرید.

آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی در بانوان می‌شود؟

خیر، استفاده از لیزر موهای زائد بدن تنها در بافت ابتدایی و میانی پوست بدن شما عزیزان تاثیر می‌گذارد. در صورتی که باردار هستید؛ بدون هیچ ترس و نگرانی می‌توانید از خدمات لیزر موهای زائد بدن استفاده کنید.

در صورت استفاده کردن از دستگاه الکساندرایت کندلا، میزان نفوذ دستگاه لیزر موهای زائد بدن؛ حداکثر به 3 میلی‌متر می‌رسد. لازم به ذکر است که اگر این دستگاه از چنین خطراتی برای افراد باردار برخوردار بود؛ از ابتدا گواهی تاییدیه FDA ایالات متحده را دریافت نمی‌کرد و تغییرات لازم در آن صورت می‌گرفت.

موارد فاقد صلاحیتِ استثنا در استفاده از لیزر موهای زائد بدن

وجود خال گوشتی یا خل مودار در بدن: در صورت وجود چنین عارضه‌هایی؛ به راحتی می‌توان با استفاده از عمل‌هایی هم‌چون برداشتن خال و رفع ضایعات پوستی، این مشکل را حل کرد. سپس می‌توان از لیزر موهای زائد بدن استفاده کرد.

وجود آکنه، لک، کک و مک، آثار زخم و تغییر رنگدانه‌های پوستی (یا Pigmentation): در صورت وجود هر یک از این عارضه‌ها؛ ابتدا باید با استفاده از خدماتی هم‌چون لایه برداری پوست و رفع آکنه و کک و مک و آثار زخم این عارضه‌ها را رفع کرد. سپس می‌توان از لیزر موهای زائد بدن استفاده کرد.

وجود سوختگی و لک روی پوست و برخورداری از پوست بسیار تیره: با تغییر تنظیمات دستگاه لیزر موهای زائد؛ می‌توان نسبت به لیزر کردن موهای زائد بدن چنین افرادی اقدام کرد. تکنسین‌های مجرب کلینک پارسایان با رعایت تنظیمات دستگاه؛ قادر به انجام لیزر موهای زائد برای چنین افرادی هستند.

هزینه لیزر موهای زائد بدن

بر اساس ناحیه‌ای که شما عزیزان قصد استفاده از خدمات لیزر موهای زائد در آن ناحیه را دارید؛ هزینه لیزر شما متغیر خواهد بود. علاوه بر ناحیه مورد نظر که خود یکی از فاکتورهای تعیین کننده تعداد جلسات لیزر است؛ وضعیت رویش موهای زائد شخص نیز از جمله فاکتورهای حائز اهمیت است.

تعداد جلسات بر اساس کم مو یا پر مو بودن اشخاص، ممکن است به ترتیب کاهش یا افزایش پیدا کنند. هر چه پروسه لیزر موهای زائد شما عزیزان از جلسات بیشتری برخوردار باشد؛ هزینه لیزر شما افزایش می‌یابد. طبیعتا هر چه تعداد جلسات بر اساس کم مو بودن ناحیه لیزر شونده کاهش یابد؛ هزینه لیزر کردن شما نیز کاهش می‌یابد.

کلینیک پارسایان؛ پیشرو در خدمات درمانی و زیبایی
ارائه خدمات با کیفیت، رمز موفقیت ماست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *